Ilmoittautuminen kauden 2023-2024 ryhmiin on avattu!

Jääkausi lähenee ja kyselyitä harjoitusten alkamisajankohdista on jo tullut useita. Jääkausi alkanee syyskauden alussa ja harjoitukset alkavat vaiheittain ikäkausijoukkueista harrasteryhmiin. Voit tarkistaa tarkat alkamisajankohdat ryhmäkohtaisilta sivuilta.

Ilmoittautuminen perheluisteluun, Leijona-Kiekkokouluun, tyttökiekkoon ja U9-joukkueeseen on avautunut seuran nettisivuilla: https://tunturikiekko.fi/ilmoittautuminen-lapset/

Perheluistelu sekä Leijona-Kiekkokoulu jatkaa samalla vakiopaikallaan maanantaisin klo 17:45-18:45 ja tyttökiekko keskiviikkoisin 17:45-18:45.

Luistelukoulun, Leijona-Kiekkokoulun ja tyttökiekon kausimaksu on 30 € joka sisältää toiminnan, pelipaidan, seuran jäsenyyden, pelipassin ja vakuutuksen.

U9 on seuran uusin joukkue kaudella 2023-2024! Joukkue ottaa ilomielin mukaan uusia pelaajia. Toimintaan voi hypätä koko kauden ajan ja kokeilemaan voi tulla ilman suurempia varusteita. Mukaan voi hypätä 2014 syntyneet ja nuoremmat pojat sekä tytöt. Myös vasta aloittaneet 2013 syntyneet tytöt voivat pelata kyseisessä joukkueessa.

U9 pelaa alueellista Lapin Leijonaliigaa, jossa pelataan kaksi turnausta syys- ja kevätkaudella alueen muita U9 joukkueita vastaan. Pelit pelataan pienellä kentällä.

Harjoitukset tiistaisin klo 17:45-18:45 ja torstaisin klo 17:45-18:45.

U9-joukkueen perustamiskokous järjestetään ke 23.8.2023 klo 19:00 jäähallin kanttiinissa, tervetuloa mukaan kuuntelemaan!

Tervetuloa mukaan Tunturi-Kiekon lasten harrastusryhmiin!


Ilmoittautuminen aikuisten harrasteryhmiin, pipolätkään ja aikuisten kiekkokouluun on myös avattu: https://tunturikiekko.fi/ilmoittautuminen-aikuiset/

Pipolätkää pelataan vakioaikaan torstaisin klo 19:00-20:00. Viime kaudella aloitettu aikuisten kiekkokoulu siirtyy keskiviikkoiltaan klo 17:45-18:45.

Pipolätkän ja aikuisten kiekkokoulun kausimaksu on 30 € sisältäen toiminnan, pelipassin ja seuran jäsenyyden.

Jos kiekkohammasta kolottaa enemmän, miesten harrastejoukkue TuKi-Kepit ottavat mielellään vastaan uusia pelureita.

Tervetuloa mukaan Tunturi-Kiekon nuorten ja aikuisten harrasteryhmiin!

Lisätietoja kaikista harrastusryhmistä saat yhteyshenkilöiltä: https://tunturikiekko.fi/yhteystiedot/toimihenkilot/


Perinteinen kauden avaustapahtuma Kaira Cup – turnaus SoPaa vastaan avaa kiekkokauden kaikkien joukkueiden osalta 16.9. Ivalossa. Lisätietoja turnauksesta luvassa elokuun loppupuolella!