Kaira Cup 2023

Perinteinen ystävyysturnaus Sodankylän Palloa vastaan pelattiin 16.9.2023 Ivalossa. Kaira Cupissa molempien seurojen ikäluokat pelaavat vastakkain keräten pisteitä ja päivän päätteeksi isomman pistepotin kerännyt voittaa himoitun Kaira Cup – pokaalin. Turnaus oli järjestyksessään kuudes. Pelit olivat tiukkaa vääntöä alusta loppuun ja Kaira Cup mestaruus ratkottiin vasta edustuksen pelissä. Tänä vuonna mestaruus jäi Ivaloon!

Mutta Kaira Cup ei ole pelkästään mittelöintiä seurojen paremmuudesta. Se on myös yhteistyötä ja verkostoitumista. Päivän aikana seurojen toimijat pääsivät keskustelemaan, jakamaan ajatuksia ja kehittämään yhdessä seurojen toimintaa. Se on seurasydämmien tuomista esille kun SoPan ja TuKin väreissä juoksentelevat lapset valtasi hallin käytävät.

Kiitos Sodankylän Pallo jälleen hienosta turnauksesta. Kiitos pelaajat, vanhemmat, katsojat sekä mahtava talkooporukka tapahtuman mahdollistamisesta. Tästä on hyvä jatkaa kohti sarjakauden alkua!