Juhlavuoden päätöstapahtuma 26.12.23

Tapaninpäivänä 26.12.23 jäähallilla vietettiin juhlavuoden päätöstapahtumaa.

Tapahtuma alkoi Meet and Play tapahtumalla, missä pääsimme ensin kuulemaan TuKi kasvattien haastattelut. Kasvatit jakoivat myös nimmareita ja lopulta seuran juniorit pääsivät jäälle pelaamaan kasvattien kanssa. Mukana oli RoKin U20 joukkueessa pelaava Eelis Lopina, RoKi naisissa pelaavat Emma ja Iida Lappalainen sekä RoKin U18 joukkueessa pelaavat Vertti Hyytiä ja Jarkko Holmberg.

TuKi kasvatit haastattelussa
Nimmareiden jakoa
Play with TuKi kasvatit
Emma Lappalainen, Vertti Hyytiä, Eelis Lopina, Jarkko Holmberg ja Iida Lappalainen

Meet and Play tapahtuman jälkeen vuorossa oli avoin All star ottelu. Mukana oli TuKin harrastejoukkueen Tukikeppien pelaajia, entisiä tukilaisia ja seuran omia junioreita. Hauska ja tasainen ottelu kaiken kaikkiaan!

Kiitos kaikille mukana olleille!

Ja päivän päätöstapahtuma, juhlavuoden All Star ottelu jossa mukana TuKin legendat, TuKi edustuksen pelaajat ja TuKi kasvatit. Joukkueet olivat nimekkäät ja peli olikin heti alusta alkaen sen näköistä.

Tilanteita nähtiin molemmissa päissä, mutta maalivahdit pelasivat muurin elkein maaleissa. Sininen johti ottelua, mutta keltainen kiri pelin lopussa ja tasoitti viimeisillä minuuteilla ottelun 5-5 tilanteeksi. Seurasi voittomaalikilpailu ja viimeinen laukoja Teemu Koskinen ratkaisi ottelun sinisten hyväksi 6-5.

Kiitos kaikille mukana olleille pelaajille, toimihenkilöille, järjestäjille sekä upealle yleisölle!

All Star vuosimallia 2023
Kiitos runsaslukuiselle yleisölle!
Ottelun parhaimpina palkittiin maalivahdit Venni Korhonen ja Janita Haapasaari
Huoltotiimi Ari Tanhua ja Petri Hyytiä piti huolta, että kaikki toimii!