Tunturi-Kiekko ry


Tunturi-Kiekko ry on vuonna 1983 perustettu jääkiekkoseura, jonka kotipaikka sijaitsee Ivalossa, Inarin kunnassa. Tunturi-Kiekon kotiottelut pelataan Ivalossa Tunturiareenalla. Seuran toiminnasta löytyy joukkue monenlaiselle harrastajalle lapsista aikuisiin.

Tunturi-Kiekon edustusjoukkue pelaa III divisioonassa Lappi Liigassa. Junioreiden pelimatkat suuntautuvat Tunturi-Kiekon linja-autolla muihin Lapin kuntiin, kiekkokoululaiset harjoittelevat omalla vuorollaan lajin alkeita. Harrastemiesten joukkue Tukikepit osallistuvat turnauksiin myös Suomen rajojen ulkopuolella pohjoisissa naapurimaissa Barents Hockey Leaguen merkeissä. Naisten harrastejoukkue Tukittaret puolestaan on aktiivinen kotiseuran toimija, joka on reissannut turnauksen merkeissä jopa Ranskaan saakka.


Seuran arvot


Kaikki Tunturi-Kiekon toiminta perustuu seuraaviin arvoihin:

KUNNIOITUS
Tukilainen kunnioittaa toisia ihmisiä niin kaukalossa kuin kaukalon ulkopuolellakin. Kunnioitus ilmenee myös yhteisten ssäntöjen noudattamisena ja yleisenä hyvänä käytöksenä.

ILO
Tunturi-Kiekossa toimiminen ja jääkiekon harrastaminen on hauskaa. Ilo näkyy toiminnassa hymynä kasvoilla ja kannustavana asenteena.

YHTEISÖLLISYYS
Jääkiekko on joukkuelaji, jossa jokainen pelaaja sitoutuu tekemään parhaansa joukkueen puolesta. Joukkuetovereita kannustetaan hyvissä ja huonoissa hetkissä. Jokainen Tunturi-Kiekon jäsen luo omalla panoksellaan yhteishenkeä sekä seuraan että muuhun toimintaympäristöönsä.

SINNIKKYYS
Jokainen Tukilainen kehittyy pitkäjänteisen työn tuloksena. Tukilainen jaksaa harjoitella ahkerasti, eikä lannistu pienistä.


Image
Tutustu toimintaohjeeseen »

Klikkaa kuvaa nähdäksesi vuosikellon suurempana