Ilmoittautuminen

Pipolätkään ja aikuisten kiekkokouluun

Pipolätkä

Pipolätkä on suunnattu yli 14-vuotiaille nuorille ja aikuisille, jotka eivät ole mukana seuratoiminnassa, mutta haluavat pelata jääkiekkoa hyvällä fiiliksellä ilman suorituspaineita. Aikaisempaa kokemusta jääkiekosta ei tarvita, mutta se ei ole myöskään este osallistumiselle. Varusteiksi riittävät luistimet, maila ja kypärä. Muita suojia suositellaan.

Pipolätkävuoro 8.9.2022 alkaen torstaisin klo 19-20 (pukuhuone 3) sekä parillisten viikkojen sunnuntai klo 18-19 (pukuhuone 2) 

Kausimaksu 20 € sisältäen toiminnan, seuran jäsenyyden ja pelipassin. Suosittelemme jokaiselle vakuutusta.

Aikuisten kiekkokoulu

Etsitkö hauskaa, sosiaalista ja sopivan haastavaa kuntoilulajia itsellesi? Jääkiekossa voi iloita kuntoilusta ja kokea yhteisöllisyyttä muiden kanssa. Jos et ole aiemmin harrastanut jääkiekkoa tai pelaamisesta on pitkä aika, voit aloittaa tai elvyttää harrastuksen aikuisten kiekkokoulusta!

Aikuisten kiekkokoulussa opetellaan luistelemista eri suuntiin, terän käyttöä, kiekon käsittelyä ja laukomista yhdessä muun porukan kanssa ja toki myös pelataan ja opetellaan lajin ymmärrystä ja sääntöjä.

Tarvittavat varusteet ovat luistimet, kypärä ja maila. Suosittelemme myös muita varusteita. Seuralla on varastossa varusteita, mm. housuja, polvisuojia ja rintapanssareita joita jaamme mielellämme eteenpäin.

Harjoitukset parittomien viikkojen sunnuntai klo 18-19 (pukuhuone 2). Toiminta alkaa 2.10 ja mukaan voi hypätä koko kauden ajan.

Kausimaksu 20 € sisältäen toiminnan, seuran jäsenyyden ja pelipassin. Suosittelemme jokaiselle vakuutusta.

  Osallistujan tiedot

  Huoltajan tiedot (Täytetään vain jos osallistuja on alle 18-vuotias)

  Ilmoittaudun ryhmään;

  Ryhmä*

  Muuta

  Saako sinut lisätä yhteiseen whatsapp ryhmään tiedottamista varten?

  Saako sinusta ottaa kuvia toiminnassa markkinointia/somea varten?

  Image