Ilmoittautuminen

Perheluisteluun, Leijona-kiekkokouluun, tyttökiekkoon ja U9 joukkueeseen

Perheluistelu

Perheen pienimmille suunnatussa perheluistelussa lapset pääsevät luistelemaan yhdessä vanhempien kanssa ja oppimaan luistelutaidon alkeita yhdessä ohjaajien johdolla. Jäällä leikitään ja harjoitellaan mm. Etu- ja takaperin luistelua, liukuja, kaatumista ja ylösnousemista. Varusteiksi riittävät luistimet ja kypärä niin lapsille kuin vanhemmille. 

Perheluistelu 11.9.2023 alkaen maanantaisin klo 17:45-18:45. (pukuhuone 3). 

Kausimaksu 30 € sisältäen toiminnan, pelipaidan, pelipassin, seuran jäsenyyden ja vakuutuksen.

Leijona-Kiekkokoulu

Tule mukaan Suomen suurimpaan LEIJONA-joukkueeseen! Suomen Jääkiekkoliiton kaudella 2010-2011 lanseeraamat Leijona-kiekkokoulut alkavat jälleen Seuroissa ympäri Suomen. Alle 8-vuotiaille, pojille ja tytöille suunnattu kiekkokoulu tarjoaa liikkumisen riemua ja pelin oppimisen iloa erilaisten harjoitteiden, leikkien ja kisojen avulla. Tarvittavat varusteet: luistimet, ristikollinen kypärä, maila ja kaulasuoja. Muita varusteita suositellaan.

Leijona-kiekkokoulu 11.9.2023 alkaen maanantaisin klo 17:45-18:45. (pukuhuone 3)

Kausimaksu 30 € sisältäen toiminnan, pelipaidan, pelipassin, seuran jäsenyyden ja vakuutuksen.

Tyttökiekko

Tyttöjen oma jääkiekkokerho on täällä! 6-12 - vuotiaille suunnatussa kerhossa harjoitellaan luistelemista ja kiekonkäsittelyä erilaisten leikkien, kisojen ja pelien kautta. Tarvittavat varusteet ovat luistimet (hokkarit tai kaunarit), ristikollinen kypärä, kaulasuoja ja maila. Muita varusteita suositellaan. Tule rohkeasti kokeilemaan!

Tytöt pelaavat alueellista N10 sarjaa, jossa järjestetään kauden aikana muutama turnaus yhdessä muiden Lapin alueen tyttökiekkojoukkueiden kanssa. 

Tyttökiekko 6.9.2022 alkaen keskiviikkoisin klo 17:45-18:45. (pukuhuone 3)

Kausimaksu 30 € sisältäen toiminnan, pelipaidan harjoituksissa, pelipassin, seuran jäsenyyden ja vakuutuksen. (jos lapsi on mukana myös kiekkokoulussa tai pelaa seuran ikäkausijoukkueessa, ei maksua peritä). Turnaustapahtumista voi tulla erillisiä kustannuksia. 

U9-joukkue

U9 on seuran uusin joukkue kaudella 2023-2024! Joukkue ottaa ilomielin mukaan uusia pelaajia. Toimintaan voi hypätä koko kauden ajan ja kokeilemaan voi tulla ilman suurempia varusteita. Mukaan voi hypätä 2014 syntyneet ja nuoremmat pojat sekä tytöt. Myös vasta aloittaneet 2013 syntyneet tytöt voivat pelata kyseisessä joukkueessa.

U9 pelaa alueellista Lapin Leijonaliigaa, jossa pelataan kaksi turnausta syys- ja kevätkaudella alueen muita U9 joukkueita vastaan. Pelit pelataan pienellä kentällä.

Harjoitukset tiistaisin klo 17:45-18:45 ja torstaisin klo 17:45-18:45.

U9-joukkueen perustamiskokous järjestetään ke 23.8.2023 klo 19:00 jäähallin kanttiinissa, tervetuloa mukaan kuuntelemaan!

 

  Osallistujan tiedot

  Huoltajan tiedot

  Ilmoittaudun ryhmään;

  Ryhmä*

  Muuta

  Saako vanhemman lisätä yhteiseen whatsapp ryhmään tiedottamista varten:

  Saako lapsesta ottaa toiminnassa valokuvia markkinointia/somea varten?

  Image
  Image
  Image
  Image
  Image