Ilmoittautuminen

Perheluisteluun, taitoluisteluun, Leijona-kiekkokouluun ja tyttökiekkoon

Perheluistelu

Perheen pienimmille suunnatussa perheluistelussa lapset pääsevät luistelemaan yhdessä vanhempien kanssa ja oppimaan luistelutaidon alkeita yhdessä ohjaajien johdolla. Jäällä leikitään ja harjoitellaan mm. Etu- ja takaperin luistelua, liukuja, kaatumista ja ylösnousemista. Varusteiksi riittävät luistimet ja kypärä niin lapsille kuin vanhemmille. 

Perheluistelu 11.9.2023 alkaen maanantaisin klo 17:45-18:45. (pukuhuone 3). 

Kausimaksu 30 € sisältäen toiminnan, pelipaidan, pelipassin, seuran jäsenyyden ja vakuutuksen.

Leijona-Kiekkokoulu

Tule mukaan Suomen suurimpaan LEIJONA-joukkueeseen! Suomen Jääkiekkoliiton kaudella 2010-2011 lanseeraamat Leijona-kiekkokoulut alkavat jälleen Seuroissa ympäri Suomen. Alle 8-vuotiaille, pojille ja tytöille suunnattu kiekkokoulu tarjoaa liikkumisen riemua ja pelin oppimisen iloa erilaisten harjoitteiden, leikkien ja kisojen avulla. Tarvittavat varusteet: luistimet, ristikollinen kypärä, maila ja kaulasuoja. Muita varusteita suositellaan.

Leijona-kiekkokoulu 11.9.2023 alkaen maanantaisin klo 17:45-18:45. (pukuhuone 3) Mukaan voi hypätä kesken kauden!

Kausimaksu 30 € sisältäen toiminnan, pelipaidan, pelipassin, seuran jäsenyyden ja vakuutuksen.

Tyttökiekko

Tyttöjen oma jääkiekkokerho on täällä! 6-12 - vuotiaille suunnatussa kerhossa harjoitellaan luistelemista ja kiekonkäsittelyä erilaisten leikkien, kisojen ja pelien kautta. Tarvittavat varusteet ovat luistimet (hokkarit tai kaunarit), ristikollinen kypärä, kaulasuoja ja maila. Muita varusteita suositellaan. Tule rohkeasti kokeilemaan!

Tyttökiekko 6.9.2022 alkaen keskiviikkoisin klo 17:45-18:45. (pukuhuone 3) Mukaan voi hypätä kesken kauden!

Kausimaksu 30 € sisältäen toiminnan, pelipaidan harjoituksissa, pelipassin, seuran jäsenyyden ja vakuutuksen. (jos lapsi on mukana myös kiekkokoulussa tai pelaa seuran ikäkausijoukkueessa, ei maksua peritä). Turnaustapahtumista voi tulla erillisiä kustannuksia. 

Taitoluistelu

8-12 - vuotiaille suunnattu taitoluistelu on kauden 2023-2024 uusin harrasteryhmä. Ryhmässä harjoitellaan taitoluistelun perusteita ja tutustutaan erilaisiin liukuihin ja askeliin, sekä piruettien ja hyppyjen alkeisiin. Aiempaa kokemusta taitoluistelusta ei tarvitse olla ja mukaan voi hypätä koko kauden ajan. Tule rohkeasti kokeilemaan! Varusteiksi riittävät kaunoluistimet ja kypärä.

Taitoluistelu 20.11.2023 alkaen maanantaisin klo 17:45-18:45. (pukuhuone 3). 

Kausimaksu 30 € sisältäen toiminnan, pelipassin, seuran jäsenyyden ja vakuutuksen.

 

  Osallistujan tiedot

  Huoltajan tiedot

  Ilmoittaudun ryhmään;

  Ryhmä*

  Muuta

  Saako vanhemman lisätä yhteiseen whatsapp ryhmään tiedottamista varten:

  Saako lapsesta ottaa toiminnassa valokuvia markkinointia/somea varten?

  Image
  Image
  Image
  Image
  Image