Ilmoittautuminen

Perheluisteluun, Leijona-kiekkokouluun ja tyttökiekkoon

Perheluistelu

Perheen pienimmille suunnatussa perheluistelussa lapset pääsevät luistelemaan yhdessä vanhempien kanssa ja oppimaan luistelutaidon alkeita yhdessä ohjaajien johdolla. Jäällä leikitään ja harjoitellaan mm. Etu- ja takaperin luistelua, liukuja, kaatumista ja ylösnousemista. Varusteiksi riittävät luistimet ja kypärä niin lapsille kuin vanhemmille. 

Perheluistelu 12.9.2022 alkaen maanantaisin klo 17:45-18:45. (pukuhuone 3). 

Kausimaksu 20 € sisältäen toiminnan, pelipaidan, pelipassin ja vakuutuksen.

Leijona-Kiekkokoulu

Tule mukaan Suomen suurimpaan LEIJONA-joukkueeseen! Suomen Jääkiekkoliiton kaudella 2010-2011 lanseeraamat Leijona-kiekkokoulut alkavat jälleen Seuroissa ympäri Suomen. Alle 9-vuotiaille, pojille ja tytöille suunnattu kiekkokoulu tarjoaa liikkumisen riemua ja pelin oppimisen iloa erilaisten harjoitteiden, leikkien ja kisojen avulla. Tarvittavat varusteet: luistimet, ristikollinen kypärä, maila ja kaulasuoja. Muita varusteita suositellaan.

Leijona-kiekkokoulu 12.9.2022 alkaen maanantaisin klo 17:45-18:45. (pukuhuone 3)

Kausimaksu 20 € sisältäen toiminnan, pelipaidan, pelipassin ja vakuutuksen.

Tyttökiekko

Tyttöjen oma jääkiekkokerho on täällä! 6-12 - vuotiaille suunnatussa kerhossa harjoitellaan luistelemista ja kiekonkäsittelyä erilaisten leikkien, kisojen ja pelien kautta. Tarvittavat varusteet ovat luistimet (hokkarit tai kaunarit), ristikollinen kypärä ja maila. Muita varusteita suositellaan. Tule rohkeasti kokeilemaan!

Tyttökiekko 14.9.2022 alkaen keskiviikkoisin klo 17:45-18:45. (pukuhuone 3)

Kausimaksu 20 € sisältäen toiminnan, pelipaidan harjoituksissa, pelipassin ja vakuutuksen. (jos lapsi on mukana myös kiekkokoulussa tai pelaa seuran ikäkausijoukkueessa, ei maksua peritä)

  Osallistujan tiedot

  Huoltajan tiedot

  Ilmoittaudun ryhmään;

  Ryhmä*

  Muuta

  Saako vanhemman lisätä yhteiseen whatsapp ryhmään tiedottamista varten:

  Saako lapsesta ottaa toiminnassa valokuvia markkinointia/somea varten?

  Image
  Image
  Image
  Image