Suomen pohjoisin jääkiekkoseura

jo vuodesta 1983

SEURA

Tunturi-Kiekko ry on vuonna 1983 perustettu jääkiekkoseura, jonka kotipaikka sijaitsee Ivalossa, Inarin kunnassa. Tunturi-Kiekon kotiottelut pelataan Ivalossa Tunturiareenalla. Seuran toiminnasta löytyy joukkue monenlaiselle harrastajalle lapsista aikuisiin.

Tunturi-Kiekon edustusjoukkue pelaa III divisioonassa Lappi Liigassa. Junioreiden pelimatkat suuntautuvat Tunturi-Kiekon linja-autolla muihin Lapin kuntiin, kiekkokoululaiset harjoittelevat omalla vuorollaan lajin alkeita. Harrastemiesten joukkue Tukikepit osallistuvat turnauksiin myös Suomen rajojen ulkopuolella pohjoisissa naapurimaissa Barents Hockey Leaguen merkeissä. Naisten harrastejoukkue Tukittaret puolestaan on aktiivinen kotiseuran toimija, joka on reissannut turnauksen merkeissä jopa Ranskaan saakka.

Seuran vuosikello löytyy täältä

Seuran toimintaohje löytyy täältä

Seuran säännöt löytyy täältä

Seuran arvot

Kaikki Tunturi-Kiekon toiminta perustuu seuraaviin arvoihin:

KUNNIOITUS: Tukilainen kunnioittaa toisia ihmisiä niin kaukalossa kuin kaukalon ulkopuolellakin. Kunnioitus ilmenee myös yhteisten ssäntöjen noudattamisena ja yleisenä hyvänä käytöksenä.

ILO: Tunturi-Kiekossa toimiminen ja jääkiekon harrastaminen on hauskaa. Ilo näkyy toiminnassa hymynä kasvoilla ja kannustavana asenteena.

YHTEISÖLLISYYS: Jääkiekko on joukkuelaji, jossa jokainen pelaaja sitoutuu tekemään parhaansa joukkueen puolesta. Joukkuetovereita kannustetaan hyvissä ja huonoissa hetkissä. Jokainen Tunturi-Kiekon jäsen luo omalla panoksellaan yhteishenkeä sekä seuraan että muuhun toimintaympäristöönsä.

SINNIKKYYS: Jokainen Tukilainen kehittyy pitkäjänteisen työn tuloksena. Tukilainen jaksaa harjoitella ahkerasti, eikä lannistu pienistä.

 

Johtokunta

Janne Tervahauta - puheenjohtaja, seuran yleishallinnon valmistelu ja täytäntöönpanovastuu, valmennuspäällikkö, seuratoiminnan ja olosuhteiden kehittäminen
Jari Korpi - varapuheenjohtaja, harrastekiekkovastaava, koulu- ja kuntayhteistyö, arkistointi
Päivi Mattus - sihteeri, talous ja kirjanpito, tiedottaminen, tulospalvelu ja sarjatoiminta
Maria Arttijeff - jäsenvastaava, vuosikertomus, perheluistelu, tapahtumajärjestelyt
Mari Lappalainen - yritysyhteistyö, seuratekstiilit, somevastaava
Mari Palolahti - taloushallinnon suunnittelu ja seuranta, säännöt ja toimintaohjeet, mainosmyynti, Myclub
Teemu Peltoniemi - BHL -yhdyshenkilö, edustusjoukkue ja Tukikepit, kalustovastaava